Tips til at vælge den rigtige dildo

29 september 2017 Camilla Skøtt
Tips til at vælge den rigtige dildo

Vil du gerne have en dildo? Måske din første? Eller en ny model, der kan give dig nye og anderledes oplevelser? Hvis du allerede er begyndt at kigge, så har du nok erfaret, at dildoer er et vidt begreb, og det kan være en kompleks søgning at navigere i. Sammen med Belugi har vi lavet en lille guide, der tager udgangspunkt i forskellige behov – forhåbentlig kan den hjælpe dig på vej.

Når du er klar til at købe din dildo, så kig forbi https://www.belugi.dk/til-hende/til-hende/dildoer. Her finder du Nordens største udvalg, og desuden får du både prisgaranti og fuld diskretion.

Dildoguide:

Nybegynder: er det din første dildo, så kan du med fordel vælge en lille, slank og glat dildo i et blødt materiale.

G-punktsstimulering: vil du have en dildo, der er målrettet g-punktet, skal du vælge en særlig g-punktsdildo, der har et lille knæk, så den rammer mere præcist.

Naturtro: vil du gerne have en en dildo, der minder om en ægte penis, så skal du have en realistisk dildo.

Håndfri: hvis du ønsker dig en dildo, du ikke skal holde med hånden, når du bruger den, så skal du have en dildo med sugekop.

Massiv fylde: til dig der leder efter en dildo, der kan fylde dig helt ud, kan det være en idé med en kæmpedildo eller en oppustelig dildo.

Vibrationer: hvis du gerne vil have, at dildoen kan rotere og/eller vibrere, så skal du finde en dildo med vibrator.

Anal stimulation: der er udviklet specifikke dildoer til anal stimulation, som er lidt slankere end normalt.

Parlegetøj: vil du have en dildo, du kan bruge på din partner, så er det en strap-on dildo, du skal have fat i.

Når du har fundet frem til den rette dildo, så er det bare at lægge den i indkøbskurven og vente til den bliver leveret. Og så er det ellers om at komme i gang med alt det sjove.