Opfør dig (også) anstændigt i en sexchat

10 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Da det blev populært at chatte over nettet, så kom der også nogle retningslinjer til, hvad man skulle holde øje med, når man chattede med andre, hvis de nu var nogle, der udgav sig for at være nogen, som de ikke var.

Det kunne være ældre mennesker, der var ude efter mindreårige personer, eller også var det svindlere, der ville frarøve en kontooplysninger, så de kunne flænse ens onlinebankbog.

Og der fandtes også mange andre grelle eksempler på mennesker online – og den slags findes endnu.

Men man udgav også nogle måder, hvorpå man skulle agere overfor andre på nettet, om man kunne se dem eller ej på video, når man skrev sammen med dem.
For man fandt hurtigt ud af, at nogle mennesker havde lettere ved at være direkte ud af posen med deres meninger, når de ikke skulle stå ansigt til ansigt med et andet menneske og sige det samme.

De kunne være grove, grumme og – måske værst af alt – perverse i deres anmodninger.

Man behandler også hinanden pænt i en sexchat

Af samme årsag begyndte man også at anvise folk i bestemte aldersgrupper til, hvor de skulle chatte på nettet, så de kunne finde ligesindede (fraset dem, der udgav sig for at være andre).

Og man oprettede også chatfora, hvor man havde emner, man diskuterede og debatterede, og nogle af disse kunne også omhandle sex.

Man kan finde steder for blandt andet voksne, hvor man kan chatte sammen om sex.

Et af disse steder er: https://adultsex.dating/da/

Men bare fordi det er forbeholdt voksen og fornuftige mennesker, så findes der stadig nogle, der tror, at man så bare kan sige direkte, hvad man mener og gerne vil have og samtidig behandle folk respektløst i den forbindelse.

Man er ikke hævet over almindelig pli sådan et sted, så man skal også respektere andre folks grænser her og være et høfligt menneske.