Gnidningsfri sex med glidecreme

13 april 2018 Astrid Pedersen
Gnidningsfri sex med glidecreme

Du har sikkert oplevet, at sex ikke altid kører så gnidningsfrit, som det burde. Afhængig af, hvor du som kvinde er i din månedlige cyklus, kan udskillelsen af det fugtgivende sekret variere utroligt meget. Og diverse andre faktorer kan spille ind, så som kost, stress, forskellige sygdomstilstande, hormonelle forandringer og livsstilsændringer. Under alle omstændigheder bør du ikke have smerter eller ubehag ved samleje. Derfor kan det være en god idé at benytte en af de mange forskellige typer glidecreme, som findes på markedet.

Skal jeg vælge vandbaseret eller siliconebaseret glidecreme?

Grundlæggende findes der to forskellige typer glidecreme: Den vandbaserede og den siliconebaserede. Fordelen ved den vandbaserede glidecreme er, at den er sikker at anvende sammen med for eksempel kondomer og sexlegetøj. Dette skyldes, at den vandbaserede glidecreme – til forskel fra den siliconebaserede variant – ikke risikerer at opløse overfladen på sexlegetøjet eller – endnu værre – kondomet.

Således bør du altid anvende vandbaseret glidecreme, hvis du samtidig bruger kondom. Ulempen ved vandbaseret glidecreme er, at den fedter, og bliver optaget i huden. Derfor kan gentagen påføring være nødvendigt. Og hvis du ikke benytter dig af andre erotiske hjælpemidler eller kondom, kan det være en fordel at vælge den siliconebaserede glidecreme.

Undgå friktion med siliconebaseret glidecreme

Siliconebaseret glidecreme er yderst drøj i brug. Den er ideel til anvendelse ved analt samleje, og kan også sagtens bruges vaginalt. Moderne siliconebaseret glidecreme indeholder ingen ftalater eller andre allergifremkaldende eller hormonforstyrrende stoffer. Den optages ikke i huden, og flere påføringer er derfor ikke nødvendige.

Køb glidecreme online i sexshop

Du kan spare penge og tid ved at købe din glidecreme online. Hos belugi.dk finder du såvel siliconebaseret som vandbaseret glidecreme fra flere anerkendte mærker og i mange forskellige varianter. Belugi.dk har prisgaranti på samtlige produkter, hvilket betyder, at du ikke finder tilsvarende glidecreme billigere andre steder.

Se alle glidecremerne på belugi.dk