Glidecreme – til de tørre perioder

22 juli 2018 Astrid Pedersen
Glidecreme - til de tørre perioder

Der kan være rigtig mange gode grunde til at anskaffe sig en god glidecreme. Som kvinde er det vigtigt, at sex ikke gør ondt – og det kan det hurtigt komme til, hvis man er i en tør periode. Disse bliver mere hyppige efter overgangsalderen (klimakteriet), hvor mange kvinder oplever permanent tørhed i skeden, uden at de af den grund mister sexlysten. Men ”dry spells” kan også optræde hos yngre kvinder – der er for eksempel forskel på, hvorledes østrogenspejlet står, afhængigt af hvor man er i sin cyklus. Og faktorer som graviditet og fødsel eller amning kan også spille ind på hormon balancen, og forårsage ubalancer, som kan forårsage tørhed i skeden. Der ud over vil visse typer medicin kunne have samme virkning – og perioder med stress, hvilket påvirker nervesystemet, kan også spille ind.

Brug glidecreme, og undgå smerter, ubehag og infektioner som følge af sex

Det er ret vigtigt, at der er en vis fugt inden samlejet. For det første kan friktionen i sig selv være yderst smertefuld og ubehagelig, for det andet kan et kondom blive slidt i stykker og briste, hvis friktionen bliver for stærk. Og for det tredje bliver du mere modtagelig over for diverse infektioner, som blot gør problemet værre. Så lider du af tørhed – uanset om det er i kortere eller længere perioder, eller permanent efter menopausen, bør du investere i en god glidecreme.

Find din perfekte glidecreme online – det betaler sig

Hos belugi.dk finder du et stort og velassorteret udvalg af såvel vandbaseret som silicone baseret glidecreme i flere varianter. Da belugi.dk kører med prisgaranti, og dermed holder Nordens laveste priser på sexlegetøj og erotisk tilbehør, kan du tillade dig at købe et par stykker og prøve dig frem, indtil du finder den glidecreme, som passer perfekt til dig.

Se hele udvalget af glidecreme på belugi.dk