Anal sexlegetøj – både til mænd og kvinder

13 februar 2019 Astrid Pedersen
Anal sexlegetøj - både til mænd og kvinder

Rigtig mange mennesker – mænd såvel som kvinder, hetero seksuelle såvel som homoseksuelle – har fundet frem til glæden ved anal sex. Denne erotiske udtryksform åbner helt nye døre på vejen med den totale ekstase, og kan føje ganske friske dimensioner til dit sexliv. Du bør dog være opmærksom på en del ting, inden du kaster dig ud i anal sex, hvis det ikke skal gå galt, og du eller din partner kommer til skade derved.

Forbered din på anal sex med glidecreme og anal sexlegetøj

For det første er det et absolut must, at I er i besiddelse af en god glidecreme – og faktisk helst også stærke kondomer – når I ønsker analt samleje. Huden omkring anus samt slimhindende ved endetarmens åbning er ikke – på samme måde som vagina – konstrueret til penetration. Derfor udskiller de ikke naturlig smørelse, og glidecreme er således en nødvendighed, hvis man vil undgå rifter ved og i endetarmen samt bristede kondomer. Med andre ord kan anal sex uden glidecreme føre til infektioner, da bakterier og andre mikroorganismer lettere kan rodfæste sig og får adgang til blodet via rifter og flænger.

Der ud over kan du forrette alvorlige skader på ringmusklen i anus, hvis du bare kaster dig ud i anal sex uden forberedelse. Dette kan du dog undgå, hvis du tager hjælpemidler så som anal sexlegetøj for eksempel butt plugs – ved hjælp af hvilke du kan dels vænne dig til fornemmelsen af at have noget i endetarmen, dels træne ringmusklen til at udvide sig i forbindelse med penetration.

Find anal sexlegetøj online hos love-lingeri.dk

Det er selvfølgelig smag og behag, hvilken type anal sexlegetøj man foretrækker. I den online shop på love-lingeri.dk kan du finde anal sexlegetøj til alle situationer – i mange forskellige variationer og udformninger, og med eller uden elektrisk eller hydraulisk stimulation.